Dækopbevaring

Dækopbevaring

I en bolig, hvor man ikke har garage eller anden opbevaringsrum, kan sådan noget som vinterdæk være svært at finde plads til. Med egen bil vil man altid have enten sommer- eller vinterdæk, som skal gøres plads til et sted. Uden en garage eller hobbyrum kan det være svært at finde et sted til dem, hvor de ikke er i vejen.

En løsning kan være at leje et depotrum. Med et depotrum er det ligesom at have en garage selv, bare ikke direkte tilknyttet til boligen. Et depotrum er en rigtig god løsning til de mange ting, som blot skal opbevares og som man ikke bruger hver dag – som fx dæk til bilen, dunke med sprinklervæske, julepynt eller lignende.

Tørt og lunt

I en garage eller kælderrum kan temperaturen ofte svinge meget, da disse rum ofte ikke er opvarmet. Ydermere kan både kælderrum og garager være præget af fugtgener, som kan være med til at skade de ting, man har til at stå. Det kan også være med til at give møbler og tøj den uønskede ”kælderlugt”. Med et lejet depotrum er man sikret en fast temperatur og en lav luftfugtighed – det sikrer både, at ens ejendele ikke tager skade, men også at de ikke kommer til at lugte af at blive opbevaret.

Når man lejer et depotrum, er det stadig lige så let tilgængeligt, som hvis man havde egen garage. Der er meget lange åbningstider ved lejede depotrum, så der er stor frihed som kunde.

Dine ejendele i sikkerhed

Kælderrum og garager tilknyttet til boligen kan være lette at bryde ind i eller få adgang til. Kælderrum i lejlighedsblokke er ofte meget lavpraktisk lavet af tremmer eller lignende, så uvedkommende kan kigge ind i ens rum – og det kan også være med til at friste eventuelle indbrudstyve. Med et depotrum hos BOXIT er man sikret så meget som muligt mod uvedkommende. Depotrummene er lavet i faste vægge af stål, der gør, at andre ikke kan kigge ind, området er indhegnet og videoovervåget, og det er kun med din egen personlige pinkode, at man kan komme ind i rummet.

Mere om opbevaring af dæk

Vil du vide mere om opbevaring af dæk, kan du blandt andet læse med her om 32 gode råd til dækopbevaring, eller du kan finde andre artikler rundt omkring på internettet der handler om dækopbevaring og hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.