Oplagring

Har du også mange ting, der fylder i boligen? Ting, du ikke bruger hver dag, men som du samtidigt ikke kan skille dig af med? Det er en problemstilling langt de fleste kender til. For nogen er det ting, der har stor affektionsværdi, men som ikke er særlig praktisk. For andre kan det være ting til fritidsaktiviteter som fiskegrej, klatreudstyr eller lignende. Men det kan også være styret af årstiden – vintertøj ligger bare og fylder i sommermånederne sammen med vinterdækkene til bilen. Sådanne ting er gode at opbevare og gemme og så tage frem, når de skal bruges. Derfor kan et oplagrings- eller opbevaringsrum være en rigtig god løsning.

Depotrum i alle størrelser

Nogen har kun brug for ganske få kvadratmeters opbevaringsplads, så de har plads til et par flyttekasser med vintertøj. For andre er det flere kvadratmeter, der er brug for – det kan være, man har brug for at opbevare møbler, musikinstrumenter eller des lige. Heldigvis kan man leje depotrum i alle størrelser, så man ikke kommer til at betale for mere end lige præcis den plads, man har brug for.

Stor tryghed

Selvom et lejet depotrum ikke er i tilknytning til ens egen bolig, er der stadig en stor tryghed i at have sine ting opbevaret i et lejet depotrum. Med et lejet depotrum hos BOXIT får man egen personlig pinkode, der gør, at det kun er én selv, der har adgang til rummet. Derudover er hele området bag indhegning og med overvågning døgnet rundt.