Opbevaring Hjørring, Nørresundby og Aalborg

Opbevaring Hjørring, Nørresundby og Aalborg

Søger du muligheder for opbevaring i det nordjyske, og foretrækker du byer som Hjørring, Aalborg eller Nørresundby? Så fortvivl ikke. Der findes nemlig mulighed for yderst optimal og kvalitetsbevidst opbevaring i alle tre byer.

Sov trygt om natten når du får opbevaret dine ejendele

Det kan nogle gange være et stort problem at finde frem til det sted, som skal opbevare ens ejendele. Det er ting, som man er glad for, og det er ting, som man under ingen omstændigheder ønsker at se beskadiget eller på anden måde blive udsat for for eksempel skidt og snavs. Derfor fravælges kælderrum for eksempel også. Alle ønsker at kunne opbevare sine ejendele for at kunne pakke dem ud igen i samme stand efter enten en længere eller kortere periode.

Heldigvis findes der lagerum og andre muligheder for opbevaring i både Hjørring, Aalborg og Nørresundby, hvor du er sikret, at dine ejendele behandles korrekt og optimalt. Dine ejendele placeres i opvarmede rum, hvorfor du ikke skal frygte fugt, og derudover opbevares de i rum, som er i en matchende størrelsesorden i forhold til dine tings størrelse og mængde, hvorfor der på ingen måde skal herske nogen bekymring i form af for eksempel overlast.

Dine ejendele er derfor altid i sikre hænder, og hvis du alligevel en dag skulle blive i tvivl, så kan du på næsten alle tider af døgnet blot logge dig ind med din kode og bese dine ting. Sørg derfor for at sove trygt om natten velvidende at dine ejendele er i de bedste hænder.

Find den bedste løsning for opbevaring hos BOXIT

Find den mulighed for opbevaring som matcher bedst med dine behov og din størrelse og mængde af ting, der skal opbevares, uanset om du ønsker et rum i enten Hjørring, Nørresundby eller Aalborg.

BOXIT afdelinger i Nordjylland

Du finder 3 forskellige BOXIT – Dit Xtra Depotrum afdelinger i Nordjylland med en i Hjørring, en i Nørresundby og en i Aalborg.

BOXIT Hjørring
Frederikshavnsvej 94
9800 Hjørring
Telefon 98 92 25 00

BOXIT Nørresundby
Virkelyst 1
9400 Nørresundby
Telefon 98 19 43 00

BOXIT Aalborg
Ølgodvej 2
9220 Aalborg
Telefon 98 19 42 00

Der er endnu en afdeling på vej i Aalborg C, som du kan læse mere om hos Byens Ejendom her

Vil du gerne finde flere virksomheder, sportsklubber, attraktioner mm i Aalborg eller Nørresundby så kan du klikke ind på siden her: Aalborg-Siden.dk

Du kan også læse meget mere om Hjørring, både hvis du er turist, eller hvis du gerne vil finde lokale medier, virksomheder eller andet i Hjørring by eller Hjørring Kommune. Start med at kigge på en af følgende sider hvis du vil vide mere om Hjørring