Opbevaring Odense

Selv i et stort hus eller en stor, velindrettet lejlighed er der sommetider bare ikke opbevaringsplads nok. Man tænker sommetider, at det er fordi, man ikke er god nok til at smide ud. Men det behøver ikke være tilfældet. Der er mange ting, som man har brug for, og som man ikke skal smide ud, men som man bare ikke bruger hver dag. Det kan være ting til fritidsaktiviteter som fiskegrej, spejderudstyr, telt, skiudstyr og andet. Alt sammen ting man ikke vil undvære, men som man heller ikke bruger hver dag. Til sådanne ting og sager kan et lejet opbevaringsrum være en god idé – i langt de fleste danske storbyer, herunder Odense kan man leje et depotrum.

Undgå fugt

I et lejet depotrum er man sikret et godt og sikkert opbevaringsrum, hvor luftfugtigheden er lav og temperaturen fast – noget, der ikke er givet i fx kælderrum. Det sikrer et godt indeklima, der gør, at tingene, man har opbevaret, ikke tager skade eller kommer til at lugte af at blive opbevaret.

Sikker og tryg opbevaring

Hos BOXITs depotafdeling i Odense kan man i alle døgnets timer tage hen til sit depotrum og aflevere eller afhente ting. Med en personlig pinkode har man adgang til depotrummet, som sikrer at uvedkommende ikke kommer ind. Derudover er området indhegnet og videoovervåget, så alle sikkerhedsforanstaltninger er taget i forhold til indbrud. Desuden er der ingen andre, der kan kigge ind i rummet og blive fristet, da depotrummene er lavet i sikre og faste stålvægge.

BOXIT afdelinger i Odense

BOXIT har to afdelinger i Odense hvor du kan leje et opbevaringsrum til dine ting. Du finder afdelingerne her

BOXIT Odense C
Thorslundsvej 3
5000 Odense C
Telefon 66 19 20 00

BOXIT Odense M
Rødegårdsvej 199
5230 Odense M
Telefon 66 15 60 00