Pulterkammer

Hvis man bor i lejlighed med begrænset opbevaringsplads, kan man sommetider føle sig tvunget til at smide ud af ting, som man egentligt holder af og kan bruge igen. Det er rigtig ærgerligt at være nødt til at smide fine og brugbare ting ud blot på grund af pladsmangel. I sådanne tilfælde kan et pulterkammer eller et depotrum være en stor hjælp. I et depotrum kan man opbevare de ting og sager, som man bruger lidt sjældnere. Det kan fx være forskelligt fritidsudstyr som fiskegrej, skiudstyr eller praktiske ting som vintertøj. Det er alt sammen ting, der tager en del plads og som kan fylde i hverdagen.

Opbevaring på en smart måde

De mest oplagte ting at opbevare i et depotrum er naturligvis ting, man ikke bruger i hverdagen. Mange af disse ting kan være bestemt ud fra årstiden. Eksempelvis kan julepynt fylde rigtig meget under sengen eller sofaen, så det er en god idé at få det pakket ned i kasser og sat på depotrum – så kan man altid hente det, så man er klar til december.

Teltet til sommerturen og spejderudstyr, der kun bruges i de varme måneder er også en fordel at opbevare i et depotrum. Det er blot vigtigt at sikre sig, at det depotrum man finder er et sikkert rum med et godt indeklima. Kælderrum kan eksempelvis blive fugtige og desuden svinge meget i temperatur. Det er vigtigt at finde et opbevaringsrum med godt indeklima, for ellers kan tingene tage skade af at stå i rummet.

Fleksible løsninger

Depotrum findes overalt i landet og kommer i mange forskellige størrelser. BOXIT har eksempelvis depotrumsafdelinger i mange danske storbyer, og her er sikkerheden og kvaliteten i top. Rummene har alle en lav luftfugtighed og er desuden bag indhegning og under konstant overvågning. Dermed er der taget alle sikkerhedsforanstaltninger, men også en sikkerhed for at dine ejendele ikke tager skade af at blive opbevaret. Det er kun dig, der kan komme ind i dit depotrum, da du får en pinkode, der skal bruges for at komme ind. Derudover har de lange åbningstider, så du kan besøge dit depotrum i langt de fleste af døgnets timer.