Opbevaring Aarhus

Lider du eller din virksomhed af pladsmangel og har behov for opbevaring af eksempelvis sommerdæk, julepynt eller vareprøver? Hvis det er tilfældet, kunne et opbevaringsrum være en god løsning på problemet. I Aarhus-området er der en række muligheder for at leje et opbevaringsrum til privat eller erhvervsmæssig brug. Blandt udbyderne er BOXIT, som har flere afdelinger i og omkring Aarhus. Firmaet har siden 2003 tilbudt sikker opbevaring i Aarhus til erhvervsdrivende og private.

Hvorfor benytte et depotrum?

At leje et depotrum er en nem, fleksibel og billig løsning på pladsmangel for både private og virksomheder. Det er tilladt at opbevare stort set alt i et depotrum, så uanset om pladsmanglen skyldes flytning, ombygning, udenlandsophold eller at virksomheden er i vækst, er det tilladt at opbevare de fleste typer af ejendele. Depotrum findes i forskellige størrelser alt efter behov. De mindste rum er omkring 3 m3, mens de største er store lagerhaller til erhvervsmæssig brug. Til private kan det anbefales at leje et rum, der i kubikmeter svarer til 1/3 af gulvarealet i ens bolig. Man kan trygt opbevare sine ejendele i et depotrum, for hos de fleste udbydere er disse overvågede og indhegnede, så sikkerheden er helt i top. Derudover har nogle udbydere specielle tjenester som temperaturstyring, der gør det muligt at opbevare alt fra vin til møbler.

Sådan lejer du et opbevaringsrum

Som regel kan et depotrum lejes med relativt kort varsel. Rummene lejes på månedsbasis, og prisen afhænger af størrelsen på rummet. Det er muligt at leje et opbevaringsrum over en kort periode i forbindelse med flytning og lign., men det er også muligt at leje dem over en længere periode. Som udgangspunkt er det nemt at opsige leje af et depotrum, men man bør dog være opmærksom på, om der er en bindingsperiode hos den pågældende udbyder.

Depotrum i Aarhus

BOXIT har på nuværende tidspunkt 3 afdelinger med udlejning af depotrum i Aarhus. Udover opbevaring i depotrummene, er der også udlejning af kontorhotel i Risskovafdelingen, ligesom der arbejdes på en 4. afdeling i den sydlige del af Aarhus, hvor der også både skal være opbevaringsrum og kontorfællesskab. Du finder de 3 afdelinger her

BOXIT Risskov
Stokagervej 5
8240 Risskov
Telefon 86 29 10 00

BOXIT Aarhus N
Johann Gutenbergsvej 8
8200 Aarhus N
Telefon 86 72 52 00

BOXIT Aarhus V
Edwin Rahrs Vej 75
8220 Brabrand
Telefon 86 36 37 00

Aarhus er en dejlig by, og vil du gerne læse mere om byen, virksomhederne, attraktioner og seværdigheder samt sportshold i Aarhus, så kan du altid starte her Aarhus-Siden.dk

Bor du lidt udenfor Aarhus, er der stadig rig mulighed for at køre til en af BOXIT’s afdelinger. Eksemeplvis er det nemt at komme til BOXIT Aarhus V hvis du kører fra Silkeborg. Og det er ikke kun Silkeborg, men også Randers, Viborg, Skanderborg osv.