Lagerhotel

Er jeres virksomhed i vækst, og er lokalerne i den forbindelse blevet for trænge? Hvis det er tilfældet, kan I, inden jagten går ind på nye lokaler, overveje, om et lagerhotel kunne være en løsning for jer. Lagerhoteller er en service til virksomheder, der har utilstrækkelig lagerkapacitet og derfor har behov for at kunne opbevare genstande andetsteds. I praksis er et lagerhotel et depotrum, som lejes af en virksomhed til opbevaring af f.eks. udstyr eller partier af varer og indkøb. Til virksomheder, der har behov for mere opbevaringsplads men ikke ønsker at flytte i nye lokaler, kan et lagerhotel således være en ideel og samtidig billig løsning på problemet.

Opbevaring i sikre omgivelser

Uanset om I har brug for opbevaring til få vareprøver eller behov for opbevaring af hele kollektioner, bør det være muligt at finde et lagerhotel, som imødegår jeres behov. Der udbydes nemlig lagerhoteller i alle størrelser fra helt små rum på 3 m3 til større haller på op til 180 m3. De fleste udbydere har en fleksibel ordning, der gør det muligt at skifte rum, hvis virksomheden ekspanderer yderligere, og behovet for mere opbevaringsplads opstår. Udover den store fleksibilitet er en af de største fordele ved et lagerhotel, at virksomhedens ejendele opbevares i trygge omgivelser. Som regel er lagerhoteller indhegnede og under overvågning 24 timer i døgnet, hvilket sikrer, at uvedkommende ikke har adgang til opbevaringsrummet. Hos nogle udbydere er der ydermere den service, at temperatur- og fugtforhold kan justeres, hvilket giver mulighed for opbevaring af alle typer af genstande. Så uanset om I har brug for opbevaring af dokumenter eller vin, kan et lagerrum benyttes.

Find et lagerhotel nær virksomheden

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at finde et lagerhotel og dermed få ekstra opbevaringsplads, er der rig mulighed for at finde det rundt om i hele landet. Blandt de største udbydere af lagerhoteller i Danmark finder man BOXIT. BOXIT har afdelinger i og omkring mange af landets større byer som Aalborg, Odense og Århus. Afdelingerne er placeret således, at det er let at komme dertil fra landets motorveje og de omkringliggende hovedveje. Derudover har BOXIT en speciel service, der tilbyder jer en gratis lagermand, hvis I lejer et lagerhotel hos dem. Lagermanden vil være behjælpelig med at tage imod varer for jer, således at I aldrig er bundet af at skulle være tilstede ved lagerhotellet på bestemte tidspunkter.

Se mere om lagerhotel her.