Opbevaring af havemøbler

Havemøbler bliver større og større, da vi gerne vil sidde godt når vi er ude og nyde sommervejret hjemme i haven.

Vi skal ikke mange år tilbage før de fleste havemøbler kunne klappes sammen så de ikke fyldte alverden, men sådan er det ikke mere.

Mange havemøbler er tættere på lænestole og sofaer end på klapstole, og når de står fremme på fliseterrassen, er det en stor fordel, for så skal der noget mere til før at vinden begynder at flytte rundt med havemøblerne.

Men når det bliver vinter og møblerne skal væk fra havefliserne på terrassen, kræver det mere opbavaringsplads. De store havemøbler er svære at få bukseret op på loftet, og hvis man ikke har en kælder, et stort skur eller en garage med meget plads, kan det være svært at få plads til havemøblerne derhjemme.

Blandt andet derfor er Self Storage forretninger blevet meget populære, for det er dejligt nemt at leje et opbevaringsrum til opbevaring af havemøblerne i løbet af vinterperioden.

Hvis man har et større drivhus med flisebelægning kan man også vinteropbevare havemøblerne her. Det kan også give den fordel at drivhuset kan bruges til at forlænge havesæsonen i det tidlige forår og det sene efterår.