Lagerrum

Et lagerrum er et yderst praktisk alternativ til dig, som søger et sted, hvor du for enten en længere eller kortere periode kan opbevare dine ejendele let, billigt og sikkert.

Med et lagerrum undgår du beskadiget genstande

Det kan være et svar på rigtig mange problemer at give sig til at leje et lagerrum. Foruden at få mere plads til diverse ejendele såsom flyttekasser og møbler, som der på nuværende tidspunkt blot fylder i hjemmet, så er det også en måde, hvorpå det sikres, at ejendelene ikke lider nogen form for overlast.

Med et lagerum er det lige pludselig let at foretage en flytning, hvor der kan være ventetid mellem to boliger. Og det er også langt mere sikkert end for eksempel opbevaring i en kælder, idet du med et opvarmet lagerrum er sikret, at dine ejendele ikke bliver beskadiget af blandt andet fugt og andre former for skidt og snavs.

Find det lagerum som matcher lige præcis dine behov

Et lagerrum kan derfor i mange tilfælde være en fordel, og så kan de desuden findes i en lang række forskellige størrelser, således du også er sikret den bedste og billigste mulighed for lige netop dig og dine ejendele.

Lagerrum i vinkelhuse

Er du i gang med at skulle bygge et vinkelhus, kan du på flere måder indtænke et lagerrum i huset, så du nemt kan gemme ting væk der ikke lige skal stå fremme. I stedet for at gemme tingene på et fugtigt loft med store temperatursvingninger, vil du beskytte dine ting meget bedre med et tempereret lagerrum inde i huset.

Har du fået bygget for mange værelser, har du mulighed for at udleje et eller flere værelser. Se mere om værelsesudlejning her.