Opbevaring Kolding og Esbjerg

Pladsmangel er en irriterende og begrænsende faktor i private hjem såvel som hos virksomheder. Det kan være besværligt at skabe plads til ting som havemøbler, vinterdæk eller partier af varer. For at afhjælpe dette problem findes der opbevaringsrum og –haller, som kan lejes og benyttes til de ejendele, som du eller din virksomhed ikke har plads til. Depotrum findes i størrelser fra helt ned til 3 m3 og op til lagerhaller på over 100 m3.

Find et depotrum i nærheden

Rundt om i landet er der en række forskellige udbydere af opbevaringsrum, hvilket gør det muligt at leje et rum i stort set alle områder. Hvis du eller din virksomhed leder efter ekstra opbevaringsplads omkring Kolding eller Esbjerg, kan dette findes hos BOXIT. BOXIT har en afdeling i Kolding, hvor der er let adgang fra motorvejen og dermed fra Vejle, Fredericia og Middelfart. I Esbjerg findes en anden af BOXIT’s afdelinger, som ligger nær E20 og således også er lettilgængelig for de omkringliggende byer.

Høj grad af sikkerhed

I BOXIT’s afdelinger er du sikret tryg opbevaring af dine ejendele. Depotrummene er indhegnede og under overvågning 24 timer i døgnet. Derudover er du den eneste, som har adgang til rummet. En ekstra service hos BOXIT er, at rummene er opvarmede og har lav fugtighed, så alle genstande kan opbevares under de rette forhold. Hos BOXIT er det nemt at leje et opbevaringsrum for en kort eller længere periode samtidig med, at det er let at opsige lejemålet.

BOXIT Afdelinger i Sydjylland

BOXIT har to afdelinger med udlejning af opbevaringsrum i den sydlige del af Jylland med en afdeling i hhv. Kolding og  Esbjerg. Du finder afdelingerne her

BOXIT Kolding
Trianglen 1
6000 Kolding
Telefon 75 56 43 00

BOXIT Esbjerg
Øresundsvej 1
6715 Esbjerg N
Telefon 75 16 42 00