Depotrum

Har du også rigtig mange elskede genstande, som ikke fortjener at blive smidt ud, men som du heller ikke har plads til? Det kan være alt fra et elsket møbel, som ikke længere passer ind i indretningen, store gamle fotoalbums, eller det kan være fritidsudstyr, som kun bruges engang imellem. Uanset hvad, er det ting, der tager plads, men som man ikke har brug for i sin hverdag. I sådanne tilfælde kan et depotrum være en god løsning på ens mangel på opbevaringsplads.

Trygt og sikkert

Det vigtigste ved et depotrum er, at det er et trygt og sikkert sted for dine personlige ejendele. Hvis man bor i lejlighed har man ofte et kælderrum til rådighed som lejer, men der er flere ulemper ved et kælderrum. I langt de fleste kælderrum er man ikke garanteret en lav luftfugtighed og fast temperatur – og dette har stor betydning for de genstande, man ønsker at opbevare i rummet. Mange genstande kan tage skade af at blive udsat for fugt og skiftende temperaturer.

Kælderrum i lejlighedskomplekser er sommetider kun adskilt af trætremmer, og dermed kan andre mennesker kigge ind til dine private ting og sager – noget som langt de fleste ønsker at undgå, særligt i forhold til at friste eventuelle indbrudstyve. Det er derfor vigtigt, når man leder efter depotrum, at man er sikret et godt indeklima i rummet, og at der er gjort sikkerhedsforanstaltninger til at undgå indbrud og ubudne gæste.

Fleksibel og nem opbevaring

Det er vidt forskelligt, hvad man har brug for af plads i et depotrum. Alt efter ens bolig og ens situation kan behovet variere. Heldigvis kommer depotrum hos BOXIT i mange forskellige størrelser – alt fra 3-5 kvadratmeter til omkring 40 kvadratmeter. Derudover har depotrummene en fast temperatur og en lav luftfugtighed, der er med til at garantere, at dine ejendele ikke tager skade af at blive opbevaret.

Desuden er sikkerheden i top. Depotrummene står bag indhegning og med videoovervågning døgnet rundt. Depotrummene er i faste stålvægge, så ingen kan kigge ind på dine private ejendele, og det kræver en pinkode at komme ind i rummet.

Forskellige typer af depotrum

Der er ikke kun eksterne rum som du kan leje til opbevaring af møbler og andet indbo som kaldes for depotrum. Hjemme i privaten er det blevet populært med viktualierum til opbevaring nær køkkenet. Disse rum kaldes ofte for depotrum (se eksempelvis her http://www.vores-nye-hus.dk/2015/10/opbevaring-i-vores-depotrum.html) og på samme måde er der nogen der kalder loftrum og kælderrum for depotrum.