Pulterrum

Er du på udkig efter mere plads til opbevaring, og ønsker du et rum, som matcher dine behov? Så er et pulterrum måske den rette løsning for dig.

Få mere plads

Et pulterrum er et enten større eller mindre rum, i hvilket du som lejer har mulighed for at opbevare dine ejendele. Med et pulterrum slipper du således for at fylde dit hjem op med alle mulige slags ting, som du alligevel ikke har plads til. Og du gives samtidig en perfekt mulighed for at opbevare ting inden for eksempel en flytning. Det betyder, at du ikke selv skal bekymre dig om, hvor du skal placere din mængde af flyttekasser.

Med et pulterrum kan du desuden opbevare, lige hvad du har lyst til. Der er kun meget få regler for, hvad du ikke må fylde ind i et lejet rum. Dog er det forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilket reglement der følges, hvorfor du skal sørge for at tjekke sådanne regler, hvis du har nogle ting, som du er i tvivl om, hvorvidt du må fylde ind i et pulterrum.

Pulterrum kan desuden findes i mange forskellige størrelser, hvorfor du som lejer har mulighed for at finde den størrelse, som matcher bedst med dine behov for opbevaring. Det vil altså sige, at der er en løsning for dig, uanset om du har en stor mængde af for eksempel møbler, der skal opbevares, eller blot nogle få flyttekasser, som der ikke er plads til i hjemmet.

Med et pulterrum bestemmer du desuden selv, hvor længe du vil have dine ting opbevaret, hvorfor du har god tid til at finde den fornødne plads i hjemmet eller eventuelt det nye hjem til dine opbevarede ejendele.

Find det rette pulterrum

Find uden besvær det rette pulterrum for dig og dine ejendele hos BOXIT.

Se eventuelt mere om BOXITs afdelinger i Aarhus og Aalborg her:

Hvis du ikke har et pulterrum kan du altid leje et depotrum hos BOXIT til tryg og sikker opmagasinering af dine ejendele.