Opbevaringsrum

Har du i forbindelse med flytning, ombygning eller udenlandsophold ejendele, som du ikke har plads til? Eller er opbevaringsrummet på loftet eller i kælderen fyldt? I alle disse tilfælde og andre lignende situationer, som medfører pladsmangel, kan det være besværligt at skabe plads til opbevaring af ejendelene. Heldigvis er oprydning og udsmidning ikke nødvendigvis den eneste løsning. Over hele landet findes der nemlig en lang række af firmaer, som tilbyder leje af opbevaringsrum til rimelige priser.

Sikker opbevaring af dine ejendele

Når man lejer et opbevaringsrum, er det tilladt at fylde det med stort set alle typer af genstande. Rummene fås i forskellige størrelser fra ned til 3 m3 og op til større rum på over 41 m3. Det kan umiddelbart være en smule vanskeligt at finde ud af, hvor stort et rum man har behov for. En retningslinje, man kan gå efter, er, at vælge et rum, der i kubikmeter svarer til 1/3 af gulvarealet i ens bolig. Mange oplever faktisk, at ejendelene fylder mindre end antaget, fordi det er muligt at stable tingene opad. I de fleste tilfælde kan det derfor anbefales, at opbevare så mange ejendele så muligt i flyttekasser, da pladsen på den måde udnyttes mest optimalt. Hos nogle udbydere er opbevaringsrummene indhegnede og overvågede 24 timer i døgnet. Derudover er du den eneste, der har adgang til rummet, som de fleste steder kan tilgås i dagtimerne på alle årets dage.

Mulighed for opbevaring over hele landet

I Danmark er der flere forskellige udbydere af opbevaringsrum, hvilket gør det muligt at leje et opbevaringsrum i stort set alle egne af landet. Det betyder, at der er rig mulighed for at leje et opbevaringsrum i kort afstand fra din bolig. BOXIT er en af de udbydere, der tilbyder opbevaring i adskillige af landets større byer med fordelagtige beliggenheder tæt på motorvejene. Opbevaringsrum hos BOXIT har temperaturstyring og lav fugtig, hvilket muliggør opbevaring af stort set alting. Så hvad end du har behov for opbevaring af vintertøj, møbler, arvegods eller noget helt fjerde, er det muligt at leje et opbevaringsrum til dette.