Self Storage

Self storage er et amerikansk koncept, der tilbyder nem og billig opbevaring af ejendele, som private eller erhvervsdrivende ikke har plads til. Konceptet er efterhånden også forholdsvis udbredt i Danmark, hvor det især er populært i nærheden af storbyerne. Denne popularitet skyldes hyppige flytninger og generel pladsmangel i lejligheder og dertilhørende kælderrum. Princippet i self storage er, at private eller virksomheder lejer deres eget opbevaringsrum, hvor det er muligt at opbevare stort set alt i en ønsket periode.

Sikker opbevaring i tørre omgivelser

En af de største fordele ved self storage er, at de depotrum, som man kan leje, er lune og tørre. Med temperaturstyring og lav fugtighed er du sikret, at ingen genstande tager skade af at blive opmagasineret i et depotrum. Derudover er opbevaringsrummene som regel indhegnede og overvågede, således at ingen uvedkommende har adgang til dine ejendele. Hos de forskellige udbydere af opbevaringsrum er det muligt at leje alt fra små rum på få kubikmeter til store lagerhaller på op til 200 kubikmeter. I forbindelse med leje af depotrum bør man dog være opmærksom på, at ens ejendele som regel fylder mindre, end man tror. Hvis genstandene opmagasineres på den mest optimale måde, vil man kunne nøjes med et rum, der i kubikmeter svarer til 1/3 af gulvarealet i ens bolig.

Opbevaring omkring de større byer

Med flere udbydere på markedet er det muligt at leje opbevaringsrum over hele landet. En af de populære udbydere er BOXIT, som tilbyder depotrum til private og virksomheder omkring de større byer i Jylland og på Fyn. Afdelingerne er placeret nær landets motorveje, så der også er god adgang fra de omkringliggende byer. Hos BOXIT er opbevaringsrummene tilgængelige 365 dage om året i en stor del af døgnets timer, således at det altid er muligt at hente eller aflevere ejendele. Det er muligt at leje opbevaringsrum over korte eller længere perioder, da et rum nemt kan lejes og opsiges igen. Derudover er der en stor fleksibilitet, som gør det muligt at skifte opbevaringsrum alt efter hvilken størrelse, der er behov for på det givne tidspunkt.